Koření & Ochucovadla
Moringa olejodárná je známá pod termíny zázračný strom nebo strom života. Její složky a živiny jsou ve skvěle vyvážené harmonii a dobře pro organismus vstřebatelné. Nyní si moringu můžete dopřát i v každém jídle. V této sekci naleznete i různé oleje a octy, které i my rádi a často používáme v naší profesionální kuchyni a také na nich "ujíždíme" i doma.

K ochucení salátů, dressingů, pomazánek nebo na konečné ochucení vařených či jinak ošetřených jídel.

K ochucení rajčatových omáček, zeleninových základů, zapečené zeleniny, zeleninových salátů, těst na přípravu pečiva, i na přípravu tomatových polévek.

Na marinády, nakládání masa, ryb, ale i na pečené brambory, do kotlíkových dušených mas a gulášů. K ochucení salátů, dressingů, pomazánek nebo na konečné ochucení vařených, či...

Do studené kuchyně, jako do jogurtových dressingů s limetkou, nebo na konečné dochucení tepelně ošetřených masitých jídel.

K ochucení vývarů i krémových polévek.

Výběrová jakost vinného octa získaného přímo z červených vyzrálých hroznů pouze mechanickými postupy.

Balsamická redukce ibišek a chill Wiberg. Nasládlá ovocná chuť ibišku, jemně ostrá. Ideální pro zdobení a dochucování pikantních a sladkých pokrmů.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro drůbež a pokrmy z telecího masa.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro ryby, drůbež, masové speciality.

Kyselost: 1,2 % Vhodný na salátové dresinky, bílá masa, marinády a sladké pokrmy. Též jako originální aperitiv, s šumivým vínem nebo na svěží střik s minerální...

Kyselost: 3,7 %Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený k rybím specialitám a korýšům.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro divočinu a hovězí maso, stejně jako vnitřnosti.

Extra panenský olivový olej.