Koření & Ochucovadla
Vítejte v kategorií ochucovadla či chuťové přísady do pokrmů jaké jsou koření, omáčky nebo jiné přísady, které se přidává k pokrmu a do pokrmů, aby se dosáhlo požadované chuti nebo aby se chuť zvýraznila.
Zde naleznete produkty se kterými samy vaříme nejen v práci, ale i doma.

Citronový prach má krásnou barvu, voním nádherně citrusově a jsem vyroben z těch nejkvalitnějších citrusů.

Pomerančový prach má krásnou barvu, voním nádherně citrusově a jsem vyroben z těch nejkvalitnějších pomerančů.

Extra silný Vanilkový extrakt z vanilky Bourbon Madagascar lisovaný za studena - přírodní vanilkové aroma v top kvalitě

K ochucení salátů, dressingů, pomazánek nebo na konečné ochucení vařených či jinak ošetřených jídel.

K ochucení rajčatových omáček, zeleninových základů, zapečené zeleniny, zeleninových salátů, těst na přípravu pečiva, i na přípravu tomatových polévek.

Na marinády, nakládání masa, ryb, ale i na pečené brambory, do kotlíkových dušených mas a gulášů. K ochucení salátů, dressingů, pomazánek nebo na konečné ochucení vařených, či...

Do studené kuchyně, jako do jogurtových dressingů s limetkou, nebo na konečné dochucení tepelně ošetřených masitých jídel.

Výběrová jakost vinného octa získaného přímo z červených vyzrálých hroznů pouze mechanickými postupy.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro drůbež a pokrmy z telecího masa.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro ryby, drůbež, masové speciality.

Kyselost: 1,2 % Vhodný na salátové dresinky, bílá masa, marinády a sladké pokrmy. Též jako originální aperitiv, s šumivým vínem nebo na svěží střik s minerální...

Kyselost: 3,7 %Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený k rybím specialitám a korýšům.

Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro divočinu a hovězí maso, stejně jako vnitřnosti.