Kuchařský nůž Kiritsuke / Chef 8" (210mm) Dellinger PRICK 3-layers Professional NŮŽ do každé kuchyně
nůž Kiritsuke / Chef 8" Dellinger PRICK 3-layer Professional & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli 9Cr18 & rukojeť ze dřeva ebony-wood & včetně dřevěné magnetické saya & délka čepele 210 mm
Kategorie: | Nejlepší nože v ČR |
---|
Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 8“ ( 210 mm ) Dellinger PRICK 3-layers Professional
Překrásný a velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger PRICK ( délka čepele 210 mm ) z 3 vrstvé oceli 9Cr18 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z 3-vrstvé oceli jedinečným a nenapodobitelným.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 340 mm
Hmotnost: 154 g
Nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger PRICK 3-layers Professional má ultra ostré řezné jádro z oceli 9Cr18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 9Cr18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti 58 +/- 1 Rockwella. Jádro z oceli 9Cr18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Ebenu. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ PRICK-3Layers nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.