Wiberg AcetoPlus Rybíz
Na teplou a studenou kuchyni do salátů, ke zjemnění omáček, na dezerty, zvláště doporučený pro divočinu a hovězí maso, stejně jako vnitřnosti.
Kategorie: | Koření & Ochucovadla |
---|
Jemná emulze z ovocného pyré s octem Balsamico. Klasicky silná a intenzivní chuť černého rybízu, ovocná s jemnou kyselinkou.
Složení: šťáva z černého rybízu (55 %), vinný ocet, hroznový mošt, cukr, barvivo: ammonsulfit-cukrový kulér, zahušťovací prostředek: jablečný pektin, antioxidační prostředek: kaliummetabisulfit.
Kyselost: 1,8 %.
Alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany
Objem: 0,5 l
Před použitím protřepejte.
Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.